Ментор Смартолюшън лого

Опознай Мъжете, Задръж ГО до себе си, Мотивирай го, Радвайте се заедно

Моля, първо прочетете следната статия и после ако желаете се върнете тук и продължете.

Защо аз да се променям? Мъжете са виновни! Те да се променят и да научават за нас Жените! Проблема е в Мъжете, не в Жените!

Често се случва Жените не запознати достатъчно с природата на Мъжете да успяват трудно или изобщо да не успяват да им насочат вниманието към съществените за тях неща от живота - деца, семейство или друго.

Двойка разговаря За да мотивирате Мъжете да правят приятни, полезни и важни за Вас неща първо трябва да познавате мисленето и поведението, както и Мъжкото предназначение в живота. Често Жената се чувства отхвърлена поради неразбирането на поведението или думите на Мъжа. С помощта на МЕНтора ще разберете Мъжкото поведение и ще осъзнаете, че в повечето случай притесненията Ви, че сте отхвърлена в някои случай са оправдани в други не, че живота е хубав, а да се надяваме, че и връзката Ви също.

Света в който живеем е устроен по такъв начин, че една Жена може да привлече в живота си Мъж, толкова мъжествен, колкото тя самата е женствена!

Изказано с други думи, ако искате по-истински Мъже в живота си, трябва Вие самата да станете по-истинска Жена! Тук става въпрос за узряване на Женската личност, а не за нейния външен вид. Разбира се, че красотата е важна, за нея самата и за Мъжете, но Природните Закони, които действат не се интересуват от външния вид на Човека, а от убежденията му. Тези убеждения от своя страна формират неговата личност и зрялост. Убежденията също формират Мъжественост у Мъжете и Женственост у Жените.

Аз ще ви напътствам по този път! Не е трудно, когато го разберете, какво да правите и говорите. Прекъсвайте ме докато го разберете напълно смисъла на това, което обсъждаме! Питайте ме докато го разберете всичко!

Този процес на формиране на Мъжественост и Женственост изисква време и не е възможно поради големия обем информация да се събере в 1 или 5 семинара.

Затова организираните от мен сбирки са всяка седмица и

  • ще опознавате Мъжката природа всяка седмица,
  • ще осъзнаете своята природа всяка седмица,
  • ще ви напътствам всяка седмица,
  • ще ми задавате въпроси всяка седмица,
  • ще получавате подкрепата ми всяка седмица!



Цели на сбирките

  • разбиране на Мъжкото поведение и предназначение им в живота и защо Природата е решила така
  • разбиране на Женското поведение и как се разбира то от Мъжа
  • разбиране на Женските модели на поведение, които не вършат работа, дори вредят
  • разбиране на нещата, които задържат Мъжа при Жената (освен секса и красотата)
  • мотивиране на Мъжете, вместо демотивиране
  • предаване на ползотворни убеждения за Мъжете и Жените към поколенията (от майките към момчетата и момичетата си)
  • разбиране на нещата, от всички присъстващи дами (обяснявам по различни начини, ако е необходимо, за да се разбере от всички присъстващи)

Ориентировъчно протичане на сбирките

  • Говоря по предварително зададена тема
  • Разглеждам и коментирам ситуация Мъж - Жена
  • Въпроси към МЕНтора от присъстващите дами
  • Напомням онези мисли, думи и действия, които водят до задоволителен за Вас резултат
  • Споделяне на личните Ви впечатления от прилагането на новите подходи във взаимоотношенията ви с Мъжете. Допълнително изясняване от моя страна при не сполучливи резултати. Заедно ще ги превърнем в успешни.

Представената ситуация от МЕНтора е добре да бъде описана от Вас предварително в сайта, за да не губим време на сбирките! Няма да използвам имена от ситуацията за да не се разпознаят хората участвали в случката. Важно е да извлечем полза от случката.


При изясняването на ситуациите, за да Ви бъда максимално полезен

  • Ще разтълкувам поведението и евентуално, какво е довело до това поведение на Мъжа
  • Ще ви обърна внимание, на какво Вие да обърнете внимание в бъдещи такива ситуации за да имате по-голям контрол върху ситуацията и да достигнете до желания от Вас резултат
  • Ще ви обърна внимание, какво да говорите и какво не и до какви евентуални резултати би Ви довело това

За да извлечете максимална полза след сбирките (между сбирките) би било добре да приложите новите подходи към съпруга си, приятеля си, познатите или колегите си. Забележете реакцията на Мъжа, обстановката, други присъстващи хора, как емоционално е преминал неговия и вашия ден. Всички подробности са от значение! Всички те ми помогнат за предстоящите сбирки на групата да разтълкувам по-точно ситуацията, в случай, че тя не е била толкова успешна и ще Ви препоръчам, какво да промените.


Вие сами избирате дали да се промените и кога!

Ако чутото от мен много противоречи на убежденията ви можете да игнорирате моите препоръки.

Процеса на опознаване на другия пол и промяната на собствените убеждения изисква време, припомняне и изпробване. Затова сбирките ни са всяка седмица.


За кой е предназначено?

  • За дами, които нямат партньор в момента

    Променяйки своите представи за стимулиране на Мъжете Вие ще можете да извлечете повече ползи от новата си връзка. Което е по-важно ще срещате съвсем друг тип Мъже! Мъже с друг тип мислене, възприятия за хората и света и Мъже с различни постъпки!

  • За дами, които имат партньор

    Първо. Можете да заздравите семейството си, да подобрите връзката си, да извлечете повече положителни емоции от нея, просто като разберете, кое дразни Мъжа и той ви пише минуси, но не ви го казва. Вместо това се дистанцира от вас и вие започвате да си мислите, какъв му е проблема, друга жена ли има, защо това се случва?

    Второ. Често се случва, Жената да не е щастлива с Мъжа с който живее, но е с него за да получава грижи, за да не е сама или просто защото няма по-добър партньор за момента. Като разберете от МЕНтора, как да подобрите взаимоотношенията си с Мъжа Вие подобрявате връзката си. Вие сте по-щастливи, Мъжа до Вас е по-щастлив, а това го кара да Ви дава повече - внимание, грижи, емоции, подаръци и др!

  • За дами, които желаят да бъдат специални за избран Мъж

    Ще разберете, как да накарате един Мъж да се чувства значим и успял. Рано или късно и вие ще спечелите от това. Ще имате предимство пред оснаталите Жени, защото ще му давате това, което те не му дават - просто защото не знаят, как и какво!

Мъжете също има какво да подобрят ...

Настоящите сбирки са насочени към Женска аудитория. Този факт съвсем не означава, че само Жените има какво да подобрят, а Мъжете - не. Моля, за правилно разбиране! Предлагам за Мъже, които искат да бъдат по-адекватни с Жените, да общуват уверено, да постъпват, като кавалери с Жените, да знаят какво ще е добре за Жената в различни ситуации и т.н.


Защо Мъж ще ми обяснява на мен? Жените знаят повече.Полезни статии за Жени от МЕНтора

За първи път се проведе през Ноември 2015 г.

Къде и кога?

Вижте календара на събитията за Жени в София.

Да спестим време

Ще сместим време на сбирките и ще има повече време да говоря за полезни неща. За да се случи предварително трябва да сте описали в следната страница ситуация с Мъж, която не разбирате.


Абонирай се

Плик за писмои ще получаваш на пощата си новини, статии, съвети, събития, съобщенияИскам да се абонирам ...

Късметче си изтегли, ако си Жена

[BoxAdElmaira]